دوستان از سالها پيش اسم غذايي بنام خورش ترشي قرمه كه يك غذاي اردبيلي هست رو شنيده بودم ولي تا حالا درست نكرده بودم شب قبل داشتم براي فردا ناهارفكر و برنامه ريزي ميكردم كه ناهار چي درست كنم يه لحظه يادم افتاد كه خورش ترشي قرمه درست كنم .
بالاخررره دست به كار شدم و اين خورش مثل قيمه هستش فقط تفاوتش اينه كه بجاي لپه لوبيا چشم بلبلي استفاده ميشه فكر نميكردم اينقدر خوشمزه باشه
اينم طرزتهيه:
پیاز هارو خرد میکنیم و با روغن تفتش میدیم. کمی که آبش كشيده و طلایی شد (از روی آن اندازه ی ٣ قاشق غذاخوری برداریم و کنار بگذاریم آخر پخت به خورش اضافه کنیم تا خوشمزه تر بشه)
درباره این سایت